kreml-nakazav-posylyty-prymusovu-pasportyzatsiiu-na-okupovanykh-terytoriiakh-do-vyboriv-putina-hur

кремль наказав посилити примусову паспортизацію на окупованих територіях до "виборів путіна" - ГУР

 • 30426 переглядiв

За даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України, у межах підготовки до виборів кремль планує збільшити примусову видачу російських паспортів на окупованих територіях України

У кремлі готуються до "виборів путіна" - наказали посилити примусову російську паспортизацію на тимчасово окупованих територіях України і довести її рівень не менше ніж до 85%, повідомляють в Головному управлінні розвідки Міноборони України, пише УНН.

Деталі

У листопаді в кремлі, за даними ГУР, відбулись закриті збори з керівниками російських регіонів та окупаційними ватажками москви на тимчасово поневолених територіях України, яку проводив заступник голови адміністрації путіна сергій кірієнко.

"Він оголосив директиви у межах посилення підготовки до так званого виборчого процесу", - повідомляють в ГУР.

Як зазначається, наказано виділити соціальну допомогу виборцям з місцевих бюджетів, активізувати пропаганду про буцімто "позитивні" тенденції економіки рф, "стабільність" рубля та "поліпшення" рівня життя людей.

Ватажки російських окупаційних адміністрацій також отримали завдання - довести рівень примусової паспортизації на ТОТ України не менше ніж до 85%

- повідомили у ГУР МОУ.

Нагадаємо

Російські загарбники на тимчасово окупованих територіях України вдаються до нових заходів, щоб змусити місцеве населення брати російський паспорт.

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Дружину Буданова отруїли важкими металами - ЗМІ

     • 24559 переглядiв

    Середня зарплата в Україні впала на 3,3% за квартал

     • 24343 переглядiв

    Російські війська обстріляли Херсонщину: одна людина поранена

     • 29881 переглядiв