ukenru
kpvv-maryinka-u-sogodni-ne-pratsyuvatime

КПВВ "Мар'їнка" сьогодні не працюватиме

 • 29480 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. У вівторок, 18 лютого, зранку на контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил у чергах нарахували 165 автомобілів. Про це УНН повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби.

"Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: "Майорське" – 20/35; "Новотроїцьке" – 35/40; "Гнутове" – 15/10", - йдеться в повідомлені. 

Прикордонники зазначають, що 18 лютого у КПВВ "Мар’їнка" у зв’язку з оновленням системи електричних мереж пропускні операції не здійснюються. Решта контрольних пунктів на лінії розмежування функціонують у штатному режимі.

Також у пресслужбі повідомили, що 17 лютого прикордонники Донецького загону у КПВВ "Гнутове" виявили автівку, що перебувала у розшуку. Транспортний засіб Chevrolet та водія передано працівникам поліції.

У КПВВ "Новотроїцьке", "Станиця Луганська" та "Майорське" прикордонники спільно з працівниками ДФС, припинили спроби переміщення на тимчасово окуповану територію України медикаментів, парфумів та друкарського обладнання. Товари, вартістю понад 43 тисячі гривень вилучено представниками ДФС для подальшого процесуального оформлення.

Крім того через КПВВ "Новотроїцьке" до тимчасово окупованої території України прослідували 5 вантажівок з гуманітарною допомогою від Міжнародного комітету Червоного Хреста. Для мешканців Донецької та Луганської областей направлено продуктові набори загальною вагою 100 тонн.

Минулої доби пасажиро-транспортний потік збільшився. Загалом через КПВВ прослідувало 38,8 тисячі осіб та 4,3 тисячі транспортних засобів.

Нагадаємо, ситуація на ділянках розведення військ на Донбасі залишається стабільною.

Українські Національні Новини

Суспільство