ukenru
kozhen-kerivnik-u-dps-maye-nesti-personalnu-vidpovidalnist-za-vchinki-svoyikh-pidleglikh-tetyana-kiriyenko

Кожен керівник у ДПС має нести персональну відповідальність за вчинки своїх підлеглих - Тетяна Кірієнко

 • 63772 переглядiв

КИЇВ. 13 січня. УНН. Виконувачка обов’язків голови Державної податкової служби України Тетяна Кірієнко ухвалила рішення про звільнення з посади виконувача обов’язків голови - заступника голови ГУ ДПС у Рівненській області Віталія Чуя через затримання одного із співробітників ДПС за хабарництво. Про це повідомила пресслужба ДПС України, пише УНН.

“При вступі на посаду я задекларувала свою принципову позицію щодо неминучих змін, які відбуватимуться у діяльності служби. Кожен керівник в Службі має нести персональну відповідальність за свої дії та вчинки своїх підлеглих”, — цитує пресслужба в.о. голови ДПС.

На переконання Тетяни Кірієнко, платники податків мають чітко розуміти, що вони захищені від будь-яких порушень їхніх прав представниками податкової служби.

“Мої рішення й надалі будуть відповідати вимогам нульової толерантності до корупції в ДПС. Впевнена, що кожен фахівець Служби підтримує та поділяє дану позицію”, — наголосила в.о. голови ДПС.

Тетяна Кірієнко також нагадала, що платники податків можуть надавати інформацію про неправомірні дії чи бездіяльність посадових осіб ДПС через вебпортал ДПС.

Нагадаємо, що 10 січня працівники Нацполіції затримали заступника начальника одного з відділів ГУ ДПС у Рівненській області при отриманні хабара на суму 25 тисяч гривень. Йому повідомили про підозру, а суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Українські Національні Новини

Політика