kotenko-rozpoviv-yak-zapovnyty-onlain-anketu-pro-znyklu-bezvisty-osobu-alhorytm-dii

Котенко розповів, як заповнити онлайн-анкету про зниклу безвісти особу - алгоритм дій

 • 25100 переглядiв

Колишній Уповноважений з питань осіб, зниклих безвісти пояснює, як заповнити онлайн-форму про зникнення людини на офіційному сайті Міністерства внутрішніх справ України, який передає дані до Секретаріату Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.

Заповнити онлайн-анкету про зниклу безвісти особу можна на офіційному сайті Міністерства внутрішніх справ. Надані дані передаються до Секретаріату уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин при міністерстві. Як заповнити онлайн-анкету про зниклу безвісти особу розповів колишній уповноважений з питань зниклих безвісти, член громадської організації "Група Патріот" Олег Котенко, передає УНН.

Деталі

Як повідомив Котенко, щоб заповнити онлайн-анкету про зниклу безвісти особу необхідно відкрити офіційний сайт МВС України, обрати вкладку "Діяльність" й перейти за посиланням до розділу Секретаріату уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.

Далі необхідно обрати активне посилання на розділ "Анкета особи, яка зникла безвісти за особливих обставин", там заявнику запропонують авторизуватися в Єдиному вікні для громадян за допомогою електронного підпису, Дія.Підпису чи Bank ID.

Він розповів, що після проходження авторизації для подачі заяви про зниклу безвісти особу потрібно скористатися активної клавішею "Замовити послугу" і в наступному вікні слід обрати послугу "Подача анкети про особу, зниклу безвісти за особливих обставин до Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин".

Далі заявнику слід заповнити анкетні дані про цивільну чи військову особу, з якою втрачено зв’язок через війну.

Надані вами дані будуть передані до Секретаріату Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин при МВС України

- зазначив Котенко.

Він додав, що у випадку виникнення питань під час авторизації чи заповнення анкетних даних про зниклу особу потрібно звертатися до контактного центру МВС за телефоном: +380 (44) 334 40 35

Нагадаємо

З травня минулого року дані про безвісно зниклих вносяться в Єдиний реєстр зниклих безвісти. Реєстр розроблено Міністерством внутрішніх справ спільно з Уповноваженим зі зниклих безвісти й іншими відомствами.

З початком російського вторгнення кількість зниклих зросла в 4 рази і на сьогодні понад 50 тис. людей вважаються зниклими безвісти.

Кабмін призначив нового Уповноваженого з питань зниклих безвісти26.03.24, 12:48

Популярні

Новини по темі

У Кривому Розі пролунав вибух - ЗМІ

 • 25081 переглядiв

Повітряні сили попередили про ракету в напрямку Кривого Рогу

 • 21967 переглядiв