ukenru
kostinskiy-chastka-efiru-na-zagalnonatsionalnikh-telekanalakh-pro-podiyi-na-skhodi-stanovit-2-5

Костинський: частка ефіру на загальнонаціональних телеканалах про події на Сході становить 2,5%

 • 9921 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Частка тижневого ефіру про події на Сході України становить 2,5% на п’яти загальнонаціональних розважально-інформаційних телеканалах. Про це повідомив під час пресконференції член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський, передає УНН.

"За результатами шостої хвилі моніторингу українських телеканалів, частка тижневого ефіру українських телеканалів про події на Сході, в ефірах п’яти загальнонаціональних розважально-інформаційних телеканалів – 2,5%, в ефірах 12 інформаційних телеканалів – майже 5%", - сказав Сергій Костинський.

Зазначається, що мова йде про широку категорію тем: висвітлення операцій Об’єднаних сил, діяльність Збройних сил України, матеріали про учасників бойових дій, ветеранів, волонтерів.

"Що стосується Криму, я додам, для загальнонаціональних телеканалів це 0,3% від тижневого ефіру, в ефірі інформаційних телеканалів – 0,7%. Ми констатуємо, що щоб інформувати наших громадян в повному обсязі – недостатньо наших зусиль в повному обсязі", - додав Костинський.

Нагадаємо, Рада утворила ТСК щодо забезпечення протидії інформаційному впливу РФ.

Українські Національні Новини

Суспільство