ukenru
koronavirus-v-italiyi-gubernatora-lombardiyi-pomistili-na-karantin

Коронавірус в Італії: губернатора Ломбардії помістили на карантин

 • 17382 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Губернатор Ломбардії Аттіліо Фонтана і його команда перебувають на карантині через те, що раніше у одного з його працівників було виявлено коронавірус. Про це губернатор повідомив на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

"У одного з моїх співробітників позитивний тест на коронавірус. Мені і членам моєї команди зробили тести, на щастя, вони зараз негативні. Але це означає для нас, як і для всіх громадян в подібній ситуації - 14-денний самокарантин", - написав губернатор.

На відео, записаному в головній резиденції уряду Ломбардії в Мілані, Фонтана поділився, що він і його команда продовжать свою роботу в умовах карантину. Також можна помітити, що всі його співробітники ходять в масках.

Він також додав, що незважаючи на ранній досвід спілкування з "носієм", виходячи з інструкції, розробленої для Італії міністерством охорони здоров'я, людина з негативним тестом на коронавірус і негативним мазком тампона, може продовжувати працювати, але в хірургічній масці і при щоденній ранковій перевірці самопочуття.

Нагадаємо, що в Італії почали розслідування щодо лікарні, звідки поширився коронавірус.

Як раніше повідомляв УНН, у віце-президента Ірану у справах жінок і сім'ї Масума Ебтекар був діагностований коронавірус.

Українські Національні Новини

Новини Світу