ukenru
koroleva-yelizaveta-ii-vpershe-zustrilasya-zi-svoyeyu-pravnuchkoyu-tezkoyu-lilibet

Королева Єлизавета ІІ вперше зустрілася зі своєю правнучкою-тезкою Лілібет

 • 309321 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Королева Великої Британії Єлизавета II вперше зустрілася зі своєю правнучкою, донькою принца Гаррі та Меган Маркл, Лілібет, інформує УНН з посиланням на Daily Mail.

Деталі

Герцог і герцогиня Сассекські познайомили доньку з королевою після відвідування приватного обіду королівської сім'ї в Букінгемському палаці. Про зустріч Лілібет з монархом, яка відбулася перед першим днем народження дівчинки, повідомив королівський коментатор Омід Скобі, який дружить із Сассекськими.

Цитата

"Ці моменти з Лілібет дуже приватні між ними та королевою, і, звичайно, ми знаємо, як вона чекала цього з нетерпінням. Їх стримувала пандемія", - сказав Скобі.

Додамо

Очікується, що на чотириденних ювілейних вихідних Гаррі та Меган залишаться в основному малопомітними, на противагу тій увазі, яка була прикута до них під час Ігор Нескорених у квітні. У четвер, 2 червня, пара доклала зусиль, щоб не бути помітною стороннім поглядам під час церемонії виносу прапору "Trooping the Color". Вони прибули на події інкогніто та спостерігали за парадом кінної гвардії подалі від більшості фотографів.

Під час святкування дня народження королеви принц Гаррі та Меган Маркл зупинилися в котеджі Фрогмор у Віндзорі.

Доповнення

Королева Єлизавета ІІ не буде присутня на п'ятничній службі подяки, після того, як зазнала деякого дискомфорту при пересуванні.

Українські Національні Новини

Новини Світу