ukenru
korniyenko-pripuskaye-scho-resursniy-zakonoproekt-mozhut-progolosuvati-vzhe-zavtra

Корнієнко припускає, що “ресурсний” законопроект можуть проголосувати вже завтра

 • 13877 переглядiв

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Верховна Рада може ухвалити податковий, або так званий ресурсний, законопроект № 5600 у другому читанні у четвер. Про це повідомив журналістам в кулуарах перший віце-спікер парламенту Олександр Корнієнко, передає кореспондент УНН.

Цитата:

“Ми вирішили більш логічно у четвер розмістити цей закон, я думаю, завтра він буде одним із перших на порядку денному… Дискусія щодо цього закону була серйозною, неодноразово вона тривала по різних піднапрямках цього закону. Я думаю, цей день можна провести останні консультації”, - сказав Корнієнко.

“Я думаю, він може розтягнутись більше двох годин, але теоритично в четвер у нас є 4 години, теоритично можна встигнути”, - додав він.

Деталі

На запитання про те, чому сьогодні законопроект стоїть в кінці порядку денного, віце-спікер зазначив, що “середа – не завжди вдалий день”, зокрема, через нижчу явку нардепів.

Додамо

Раніше Рада вирішила розглядати податковий законопроект № 5600 за скороченою спеціальною процедурою, що дозволяє розглядати не всі надані поправки, а лише пріоритетні.

На думку нардепа від “Слуги народу”, голови комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева, у Верховній Раді буде досить палка дискусія щодо “ресурсного” законопроекту № 5600.

Українські Національні Новини

Політика