ukenru
koristuvachi-povidomili-pro-velikiy-zbiy-u-roboti-google-ta-spotify

Користувачі повідомили про великій збій у роботі Google та Spotify

 • 14446 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Користувачі Google та Spotify повідомили про великі збої в роботі сервісів. Про це свідчать дані сервісу Downdetector, передає УНН.

Деталі

Найчастіше користувачі зіткнулися з проблемами при використанні сайту Google (74%), зазначає портал, у 14% виникли труднощі при спробі використання пошукової системи, а 12% не змогли зайти до Google-акаунту.

Як повідомляє Downdetector, повідомлення про проблеми стали надходити після 20:17, на піку про складнощі повідомили 3 157 користувачів зі США. Окрім них з неполадками зіткнулися також жителі Росії, Канади, Великої Британії, Швеції та Німеччини.

Крім того, про проблеми з доступом повідомили користувачі музичного сервісу Spotify. За даними Downdetector, 45% відзначили складнощі з використанням програми сервісу, у 41% виникли проблеми при використанні сайту, а 14% відзначили складнощі при відтворенні потокового аудіо. За даними порталу, повідомлення про помилки почали надходити після 20:14, на проблеми поскаржилися користувачі з Росії, США, Великої Британії, Японії, Німеччини та Італії. На піку про проблеми порталу повідомили понад 53,9 тис. жителів США.

Додамо

3 листопада у роботі Instagram та Facebook стався масштабний збій. Про неполадки у роботі соцмереж повідомили користувачі зі США, Франції, Німеччини, Великої Британії, Канади, Польщі, Росії та інших країн.

Українські Національні Новини

Новини Світу