ukenru
kordoni-nato-diydut-do-peredmistya-sankt-peterburga-podolyak-pro-rozmovu-niyiniste-z-putinim

Кордони НАТО дійдуть до передмістя Санкт-Петербурга: Подоляк про розмову Ніїністе з путіним

 • 206162 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Кордони НАТО дійдуть до передмістя Санкт-Петербурга. Так прокоментував радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк розмову президент Фінляндії з російським диктатором володимиром путіним, передає УНН.

Цитата

«Росія остаточно набридла всьому світу, погрози Москви більше нікого не цікавлять. Кордони НАТО дійдуть до передмістя Санкт-Петербурга — так можна перекласти розмову Ніїністе з російським президентом з дипломатичної мови на просту. Ласкаво просимо до нової реальності, пане Путін», - написав Подоляк у Twitter.

Доповнення

Президент Фінляндії Саулі Ніїністе в ході телефонної розмови з російським диктатором володимиром путіним повідомив йому про наміри країни вступити до НАТО.

Президент Фінляндії Саулі Ніїністе сьогодні, як очікується, офіційно оголосить про намір країни подати заявку на вступ до НАТО – про це пише фінська та світова преса. Відразу слідом за фінами з таким самим оголошенням мають намір виступити шведи.

росія вкотре пригрозила Фінляндії "військовими кроками" у разі її вступу до НАТО.

росія погрожуючи фінським політикам в якості контрзаходів щодо вступу Фінляндії до НАТО, припинила постачання газу до країни у п'ятницю, 13 травня

Українські Національні Новини

Політика