ukenru
kordon-ssha-iz-kanadoyu-bude-zakritim-yak-minimum-do-21-serpnya-zmi

Кордон США із Канадою буде закритим як мінімум до 21 серпня - ЗМІ

 • 26804 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Сухопутний кордон США із Канадою буде закритим для другорядних поїздок як мінімум до 21 серпня, відповідно до розпорядження про продовження, випущеним американським урядом в середу. Про це інформує УНН з посиланням на CBC.

Деталі

У повідомленні, попередньо опублікованому в Федеральному реєстрі США, уряд заявляє, що, хоча рівень вакцинації покращився, відкриття сухопутного кордону для несуттєвих поїздок як і раніше представляє занадто високий ризик інфікування.

"З огляду на спалах і триваючу передачу і поширення COVID-19 в Сполучених Штатах і в усьому світі, секретар визначив, що ризик продовження передачі і поширення вірусу, пов'язаного з COVID-19, між США і Канадою, являє собою конкретну загрозу людському життю або національним інтересам", - написали в уряді.

Термін дії нового ордера на заборону перетину кордону закінчується в ніч на 21 серпня.

Додамо

Американський наказ вийшов всього через кілька днів після того, як уряд Канади оголосив, що його сухопутний кордон буде відкритий для повністю вакцинованих громадян США з 9 серпня і для повністю вакцинованих мандрівників з інших країн з 7 вересня.

Українські Національні Новини

Новини Світу