ukenru
konoplyanka-nazvav-komponent-gri-v-yakomu-shakhtar-postupayetsya-benfitsi

Коноплянка назвав компонент гри, в якому "Шахтар" поступається "Бенфіці"

 • 15378 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Півзахисник збірної України та "Шахтаря" Євген Коноплянка заявив, що впевненість та настрій повинні допомогти команді обіграти "Бенфіку" в 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА. Слова гравця приводить клубна пресслужба "гірників", передає УНН.

Українець згадав про дві поспіль поразки португальців перед зустріччю з "помаранчево-чорними".

"Можливо, "Бенфіка" після таких матчів утратила впевненість і нам це дещо допоможе, однак передусім треба просто дивитися на свою гру. Удома ми можемо діяти дуже агресивно, тому маємо повірити у власні сили, згуртуватися й зосередитись. І тоді, впевнений, здобудемо потрібний результат", - зізнався Коноплянка.

Також футболіст відзначив фізичну складову суперника та настрій, як на матч фіналу Ліги чемпіонів.

"Фізично вони сильніші, адже мали досить багато ігор за два дні на третій та кубковий поєдинок. В усьому цьому мінімальний плюс у тому, що в суперника були поразки і вони зараз трохи засмучені. Але ми вийдемо на поле і про все забудемо. Я прокинуся з таким настроєм, ніби це протистояння з "Реалом" у фіналі. Тому немає потреби думати мені про те, хто в них гратиме, хто пропускатиме матч, скільки вони грали до цього й скільки ми пропустили матчів. Немає різниці. Головне – упевненість і настрій", - наголосив наш земляк.

Нагадаємо, що колишня команда Коноплянки пройшла до 1/4 фіналу Кубку Німеччини.

Українські Національні Новини

Спорт