kompaniia-nadast-politsii-usi-neobkhidni-materialy-v-ukrzaliznytsi-vidreahuvaly-na-pohrabuvannia-yarmaka-u-potiazi

Компанія надасть поліції усі необхідні матеріали: в "Укрзалізниці" відреагували на пограбування Ярмака у потязі

 • 34935 переглядiв

"Укрзалізниця" співпрацює з правоохоронцями, надаючи матеріали для розслідування крадіжки речей військовослужбовця та співачки у потязі. Компанія передасть жорсткі диски з відеозаписами та свідчення членів екіпажу, які допоможуть у пошуку злочинців.

Укрзалізниця допоможе правоохоронцям у розслідуванні крадіжки особистих речей військового та співака Олександра Ярмака. Про це повідомляє пресслужба "Укрзалізниці", передає УНН.

Деталі 

У компанії запевнили, що співпрацюють з правоохоронними органами щодо крадіжки особистих речей військовослужбовця та співака в поїзді сполученням Хелм — Дніпро.

Компанія надає слідчим усі необхідні матеріали, які допоможуть у пошуку злочинців. Зокрема, за запитом Нацполіції буде передано жорсткі диски з відеокамер, поїзна бригада надасть свідчення

- заявили в "Укрзалізниці".

Водночас у компанії нагадали, що купе в потягах обладнані спеціальними замками від примусового відкривання. Крім того, у новішій модифікації вагонів — існує сигналізація на відкриття дверей.

Доповнення

В УЗ зауважили, що 14 рейсів Укрзалізниці патрулюються воєнізованою охороною, але навіть на рейсах без патруля за найменшої підозри щодо підозрілих осіб у вагоні або спроб потрапляння до зачиненого купе варто негайно сповіщати поїзну бригаду через кнопку екстреного виклику провідника або через цілодобову підтримку в чат-ботах та застосунку Укрзалізниці.

Нагадаємо

Український репер і військовий Олександр Ярмак повідомив, що його пограбували в поїзді, він втратив рюкзак з ноутбуком і фотоапаратом, і закликав "Укрзалізницю" боротися з крадіжками на своїх рейсах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крадіжка особистих речей у репера та військового Ярмака: поліція встановлює обставини

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У російському курську пролунали вибухи: працює ворожа ППО

     • 32360 переглядiв