ukenru
komitet-pidtrimav-postanovu-schodo-zvilnennya-linchevskogo

Комітет підтримав звернення щодо невідповідності займаним посадам керівництва МОЗ

 • 13405 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. Комітет Верховної Ради з питань охорони здоров’я підтримав проект постанови про звернення до Верховної Ради України до Кабінету Міністрів України щодо звільнення заступника мністра охорони здоров'я України Олександра Лінчевського, передає кореспондент УНН.

Зокрема, комітет Верховної Ради з питань охорони здоров’я підтримав проект постанови про Звернення Верховної Ради України до Кабінету Міністрів України щодо звільнення заступника Міністра охорони здоров'я України Лінчевського Олександра Володимировича.

Відповідне рішення було підтримано одноголосно.

Крім того, комітет підтримав постанову про невизначення правового статусу керівництва Міністерства охорони здоров'я України, невідповідності займаним посадам та звернення до Кабінету Міністрів України щодо звільнення з займаних посад першого заступника Міністра охорони здоров'я України Супрун Уляни Надії та заступника Міністра охорони здоров'я України Лінчевського Олександра Володимировича.

Відповідне рішення також було підтримано одноголосно.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з’явилася інформація, що Олександр Лінчевський під час звіту у Рахунковій палаті заявив, що в Україні немає сенсу фінансувати лікування онкохворих. Сам заступник міністра вважає, що його слова були вирвані з контексту.

Як повідомляв УНН, Дисциплінарна комісія не побачила в діях заступника міністра охорони здоров’я Олександра Лінчевського дисциплінарного проступку і порадила Прем’єр-міністрові закрити дисциплінарне провадження щодо нього.

Українські Національні Новини

Політика