ukenru
komitet-pa-obsye-skhvaliv-rezolyutsiyu-schodo-militarizatsiyi-rosiyeyu-krimu

Комітет ПА ОБСЄ схвалив резолюцію щодо мілітарізації Росією Криму

 • 18398 переглядiв

КИЇВ. 6 липня. УНН. Резолюція щодо мілітаризації Російською Федерацією тимчасово окупованих Криму і Севастополя, Чорного і Азовського морів, попри опір представників РФ, схвалена комітетом з політичних питань і безпеки Парламентської асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі. Про це повідомив народний депутат України, заступник члена постійної делегації України у Парламентській асамблеї ОБСЄ Рефат Чубаров у Facebook, передає УНН.

"Резолюція ОБСЄ щодо мілітарізації РФ тимчасово окупованих Автономної Республіки Крим та міста Севастополю, Україна, Чорного і Азовського морів, незважаючи на шалений спротив та галас росіян, схвалена", - повідомив Чубаров.

Водночас ще один народний депутат, заступник члена постійної делегації України у ПА ОБСЄ Сергій Висоцький додав: "Тільки що політичний комітет ПА ОБСЄ підтримав ухвалення української резолюції "Мілітаризація Російською Федерацією тимчасово окупованої автономної республіки Крим міста Севастополя, Чорного та Азовського морів". 54 парламентаря підтримали нас. Проти були тільки 5 росіян та один італієць".

"Далі - розгляд резолюції на пленарному засіданні в понеділок", - написав він.

Нагадаємо, представники РФ у ОБСЄ заявили, що "нова влада України не змінила ставлення до Мінська".

Українські Національні Новини

Політика