ukenru
komitet-ne-proinformovaniy-pro-detali-peremovin-schodo-zakonu-pro-antikoruptsiyniy-sud

Комітет не проінформований про деталі перемовин щодо закону про Антикорупційний суд

 • 9421 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. На цей момент комітет ще не отримував інформацію щодо перемовин між спікером Ради і закордонними партнерами стосовно закону про Антикорупційний суд. Про це в кулуарах парламенту заявив народний депутат України, член комітету Верховної Ради з питань правової політики та правосуддя Ігор Лапін, передає кореспондент УНН.

"На цей момент час засідання комітету ще не узгоджений… На комітеті ми будемо з’ясовувати моменти перемовин та навколо якої правки ми будемо об’єднуватись, чи додумувати щось. Якщо вже є узгоджена позиція, то ми могли б зібратися на комітеті і проголосувати за те, щоб почати розгляд питання про Антикорупційний суд… Я вважаю, що навіть якщо ми сьогодні розпочнемо його розглядати, то завтра ми б, я думаю, не вийшли на остаточне голосування. Надіюсь, що ми на цьому тижні змогли б увійти у цей процес", - резюмував І.Лапін.

Як повідомляв УНН, Верховна Рада має всі шанси цього тижня прийняти закон про Антикорупційний суд. Таку позицію займає Президент і більшість депутатів парламенту, написала на своїй сторінці у Facebook перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада мала розглянути президентський законопроект про Вищий антикорупційний суд.

Проте пізніше джерело у Верховній Раді України повідомило УНН, що Рада у сесійній залі, скоріше за все, не буде розглянуто законопроект про Вищий антикорупційний суд.

Українські Національні Новини

Політика