ukenru
komisiya-bude-priymati-zayavi-na-uchast-u-konkursi-novogo-golovi-nazk-do-19-listopada

Комісія буде приймати заяви на участь у конкурсі нового голови НАЗК до 19 листопада

 • 10766 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Конкурсна комісія з відбору на посаду голови НАЗК буде приймати заяви на участь у конкурсі до 19 листопада. Про це заявив експерт Ради Європи Тільман Хоп під час засідання комісії, передає кореспондент УНН.

"Ми будемо отримувати заяви на участь у конкурсі до 19 листопада, після того буде розглянуто всі документи, які будуть отримані й всі заяви будуть опубліковані в Інтернеті протягом трьох днів. 18 грудня комісія оголосить своє рішення, а далі Кабінет Міністрів України буде призначати обраних кандидатів", - сказав Хоп.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України затвердив склад конкурсної комісії, яка обиратиме нового голову НАЗК.

Так, до конкурсної комісії увійшло шість людей: троє делеговані кабміном та троє міжнародних експертів.

Міжнародними експертами у комісії стали: колишній експерт Ради Європи з питань боротьби з корупцією Тильман Хоп, колишній голова комісії із запобігання корупції Словенії Горан Клименчич, колишній помічник генерального інспектора з питань аудиту Департаменту комерції у Вашингтоні Майкл Сірс.

Членами комісії визначені Кабміном стали: голова правління "Центру протидії корупції" Віталій Шабунін, керівниця юридичного відділу Transparency International Ukraine Катерина Риженко, координаторка "Медійної ініціативи з прав людини" Ольга Кобилянська.

Українські Національні Новини

Політика