komanduvannya-okupatsiynikh-viysk-pochinaye-nervuvati-gumenyuk-pro-naslidki-poshkodzhennya-krimskogo-mostu

Командування окупаційних військ починає нервувати: Гуменюк про наслідки пошкодження Кримського мосту

 • 261347 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Через виведення з ладу Кримського мосту командування окупаційних військ, які знаходяться в Криму, починає нервувати, усвідомлюючи, що їм не вдасться зупинити просування Сил оборони на південному регіоні. Про це повідомила під час брифінгу начальниця об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня України Наталя Гуменюк, передає УНН.

Цитата

“Ми бачимо нервування командування військ, які там розташовані, ми бачимо нервування колаборантів. Зокрема, вони усвідомлюють, що рух Сил оборони їм зупинити не вдасться. Вони розуміють, що невідворотним є просування на Запорізькому напрямку і загалом на напрямку південного регіону”, - сказала Гуменюк.

Також є ймовірність, що окупанти будуть спрямовувати мирне населення на об'їзні шляхи, аби прикриваючись “щитом” з цивільних людей провозити свою техніку.

“Саме тому, не виключено, що вони спрямовують цивільне населення в об'їзні шляхи, які материковою частиною пролягають через так звані "нові регіони" для того, щоб військові колони, які теж будуть тікати тими шляхами були помежовані цивільними автівками. Це на їх погляд вдала та улюблена тактика росіян - ховатись за мирними мешканцями”, - повідомила Гуменюк.

Нагадаємо

17 липня близько четвертої ранку впав проліт Кримського мосту. російський інформаційний ресурс Baza повідомив, що на мосту зупинили рух транспорту. За словами призначеного рф "очільника" тимчасово окупованого Криму сергія аксьонова, там "сталася надзвичайна подія в районі 145 опори". 

Як повідомили УНН джерела в Службі безпеки, мало місце використання надводних дронів.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Кримський міст недовговічний, так як росія його використовує, зокрема, для доставки військової техніки на фронт в Україні.

путін заявив, що росія відповість на атаку по Кримському мосту, міноборони рф готує пропозиції.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    FAVBET став генеральним партнером Львівського півмарафону

     • 291021 переглядiв