komanduvannia-viisk-rf-zmushene-viddavaty-nakazy-pro-rozstrily-vlasnykh-soldativ-shtupun

Командування військ рф змушене віддавати накази про розстріли власних солдатів – Штупун

 • 3265 переглядiв

У російських військах, які протистоять Збройним силам України на Таврійському напрямку, зростає кількість дезертирів. Командири змушені віддавати накази про розстріл своїх підлеглих.

У російських військах, які протидіють Силам оборони України на Таврійському напрямку збільшується кількість дезертирів. Командири окупантів змушені віддвати накази про розстріли своїх підлеглих. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун, пише УНН.

"Окупанти не полишають спроб оточити Авдіївку, зазнають значних втрат, але продовжують поповнювати знекровлені штурмові підрозділи. Якщо приблизно охарактеризувати тактику застосування своїх підлеглих російським генералітетом, то це — "візьми позицію або помри". Тому росте кількість дезертирів і командування змушене застосовувати загороджувальні загони так і фізичну силу, а інколи навіть розстріли своїх підлеглих".

Деталі

Загалом в операційній зоні ОСУВ "Таврія" Сили оборони України ліквідували 531 окупантів. Також 5 росіян здалися в полон. Окрім цього знищено 36 одиниць військової техніки. Серед них два засоби ППО та дві одиниці спецтехніки.

Доповнення

За словами Штупуна, в оперативній зоні ОСУВ "Таврія" окупанти завдали 10 авіаударів та 4 ракетних удари. Також ворог провів 51 бойове зіткнення загалом і здійснив понад 800 артилерійських обстрілів.

Безуспішними були наступальні дії противника східніше Кераміка. Також в районах Новобахмутівки, Степового і Авдіївки. Загалом за добу там відбито 26 атак.

Мар’їнка і Новомихайлівка – відбито 22 атаки. І на Шахтарському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії біля Старомайорського, а на Запоріжжі зафіксовано невдалі атаки ворога в районах населених пунктів Роботине, Новопрокопівки та західніше Вербового.

Водночас наші війська продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку.

Нагадаємо

19 листопада Генеральний штаб Збройних сил України оновив дані про втрати противника. Згідно з цією інформацією, за минулу добу в Україні було знищено понад тисячу окупантів.

Ганна Оніщенко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    росія атакувала Україну "шахедами" власного виробництва

     • 2156 переглядiв