ukenru
komanduvach-sso-pereviriv-robotu-oborontsiv-bakhmuta

Командувач ССО перевірив роботу оборонців Бахмута

 • 3426148 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Командувач Сил спеціальних операцій Збройних сил України бригадний генерал Віктор Хоренко перевірив роботу підрозділів, які обороняють Бахмут і беруть участь у бойовій роботі в Донецькій та Луганській областях, повідомляють Сили спеціальних операцій ЗСУ у Telegram, пише УНН.

Цитата

«Всі підрозділи ССО України, залучені до оборони Бахмуту, чітко виконують поставлені завдання. Наші воїни безперервно працюють в надзвичайно тяжких умовах і роблять все, аби кількість сил противника зменшувалася щодня», - вказав командувач ССО ЗСУ.

Деталі

Як повідомляється, бригадний генерал Віктор Хоренко "перевірив роботу підпорядкованих підрозділів, які обороняють Бахмут та залучаються до бойової роботи у Донецькій і Луганській областях", і що під час поїздки він "ознайомився з обстановкою в районах виконання завдань та на місці опрацював низку насущних питань щодо забезпечення та організації роботи підрозділів ССО".

За словами Віктора Хоренка, в нинішніх умовах надзвичайно важливу роль грає комунікація та взаємодія усіх ланок, що входять до структури ССО України. А швидке і злагоджене реагування на запити і потреби підрозділів дає найкращий результат на полі бою.

Доповнення

Командувач Східного угрупування військ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав Бахмут і заслухав доповіді командирів про стан справ.

Українські Національні Новини

Війна