koly-rf-zmozhe-narostyty-syly-dlia-nastupu-na-nato-u-bundesveri-rozpovily-pro-naihirshyi-stsenarii

Коли рф зможе наростити сили для наступу на НАТО: у Бундесвері розповіли про найгірший сценарій

 • 14397 переглядiв

Генерал Карстен Бреєр попереджає про можливу атаку рф на НАТО через 5-8 років. росія щороку виробляє понад 1000 танків, тоді як 5 найбільших країн НАТО мають лише половину із цієї кількості.

Генеральний інспектор Бундесверу генерал Карстен Бреєр вважає, що через 5-8 років армія рф зможе атакувати територію НАТО. москва щороку виробляє понад 1000 танків, тоді як 5 найбільших країн Альянсу мають лише половину цієї кількості. Про це він сказав у інтерв'ю Tagesspiegel, передає УНН із посиланням на Welt.

Ми спостерігаємо, що російська армія орієнтується на захід. Через п'ять-вісім років збройні сили москви будуть оснащені матеріальною базою і особовим складом для нападу на територію НАТО

- заявив Карстен Бреєр.

За його словами, москва щороку поповнює свої збройні сили більш ніж 1000 танків. Натомість, п'ять найбільших європейських країн-членів НАТО мають лише половину від цієї кількості. Зокрема, Німеччина має на озброєнні лише 300 бойових машин.

 "Якщо до цього потенціалу додати наміри, які, безумовно, можна прочитати в промовах путіна, ми повинні бути стривожені. Моя робота полягає в тому, щоб думати про такий найгірший сценарій. Для Бундесверу це означає, що ми маємо бути готові до такої можливості через п'ять років. Це єдиний спосіб стримування". Однак нова ситуація із загрозами ще не настала повсюдно", - додав генерал. 

Доповнення 

Також Генеральний інспектор Бундесверу вважає, що в Україні не очікуються істотні зміни на фронті, але ситуація в країні, як і раніше, залежить від підтримки. 

Популярні

Новини по темі

Україна очікує зібрати 27 млн тонн ранніх зернових

 • 25523 переглядiв