ukenru
kolumbiya-v-oon-prezident-gustavo-petro-zaklikav-uves-svit-legalizuvati-kokayin

Колумбія в ООН: президент Густаво Петро закликав увесь світ легалізувати кокаїн

 • 328191 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. У той час як більшість представників країн світу говорять про збройну агресію росії, кліматичні проблеми та продовольчу кризу, президент Колумбії Густаво Петро закликав увесь світ легалізувати кокаїн. Про це пише УНН.

Деталі

У своїй промові Петро заявив, що війну з наркотиками у Латинській Америці необхідно припинити, бо вона завершилася провалом. Він протиставив небезпеці наркозалежності ще більш шкідливою, на його думку, для людства "залежності від ірраціональної влади, прибутку та грошей".

Цитата

"Що отруйні для людства - кокаїн, вугілля чи нафта? Зменшення споживання наркотиків не потребує війн. Нам усім необхідно побудувати найкраще суспільство", – спитав Петро.

Колумбійський президент наголосив, що від передозування кокаїном помирає невелика кількість людей, тоді як вугілля та нафта "можуть знищити все людство".

Нагадаємо

В рамках проведення 77 Генасамблеї ООН у Нью-Йорку виступив і Президент України Володимир Зеленський. Він запропонував “формулу умов миру”, прийняття якої світом допоможе уникнути війн у майбутньому.

Українські Національні Новини

Війна