ukenru
kolos-zrobiv-zayavu-suddivstvo-na-korist-dinamo-tse-ne-pomilki

"Колос" зробив заяву: "суддівство на користь "Динамо" - це не помилки"

 • 12845 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. 33-річний український півзахисник "Колоса" Вадим Мілько незадоволений суддівством Сергія Бойка у поєдинку 27-го туру УПЛ проти київського "Динамо" (1:2). Про це він заявив у ЗМІ, передає УНН із посиланням на портал sport.ua.

Гравець говорить, що помилки арбітра Бойка на користь їх суперників були не випадкові, і взагалі "це не помилки, а наслідок".

"Неодноразово переглянув пенальті. Останній пенальті на де Пені - такі моменти відбуваються при кожному стандарті. Якби він був першим на м'ячі, я б ще зрозумів цей момент, що там не дали йому пробити. Але Єфремов був першим на м'ячі. Це доходить до смішного, до цирку. Людина дивиться нескладний момент 10 хвилин, а такий момент він за хвилину вирішує і ставить пенальті. Мені це незрозуміло. Після моменту з Гавришем і Вербичем я сказав арбітру: "Не поспішай, ти ще знайдеш момент поставити пенальті у наші ворота". Мені здається, це не помилка. Раз - помилка. Я все розумію, всі ми люди, всі помиляються. Але два - це наслідок", - сказав Мілько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс не зізнався, скільки реально заробляють футболісти "Динамо".

Він додав, що суддя Бойко "напевно, думає, що у Києві має бути одна команда".

Нагадаємо, що суддівство у матчі "Динамо-Колос" розкритикував колишній наставник біло-синіх Йожеф Сабо.

"Динамо" не заслужило перемогу, "Колос" виглядав помітно краще, а... арбітр не впорався зі своїм завданням. Як би його не виправдовували, я стою на своєму, як і багато футболістів і інших футбольних експертів", - заявив він.

Українські Національні Новини

Спорт