ukenru
kolona-lyudey-z-azovstali-ne-doyikhala-do-zaporizhzhya

Колона людей з "Азовсталі" не доїхала до Запоріжжя

 • 7389024 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. Колона людей, яких визволили першого травня в рамках гуманітарної операції з евакуації з “Азовсталі”, сьогодні не змогла дістатись Запоріжжя. Про це "Суспільному" повідомили в Запорізькій ОВА, інформує УНН.

Деталі

Сьогодні, 2 травня, колону з людьми очікували в Запоріжжі.

Протягом дня надходили повідомлення про затримку колони. Ввечері ж стало відомо, що колона не дісталась обласного центру, але перебуває на території області.

В Запорізькій ОВА причину затримки колони не уточнювали.

Цитата

"За підтримки ООН та Червоного Хреста на завтра, 3 травня, погоджена евакуація мирного населення. Точка збору – Луначарське кільце біля Бердянська. Початок о 7:00", – йдеться в повідомленні Запорізької ОВА.

Доповнення

За два дні українська сторона евакуювала понад сто жінок, дітей та людей похилого віку з території металургійного комбінату "Азовсталь".

Голова фракції “Слуга народу” і очільник української переговорної групи з рф Давид Арахамія повідомив, що евакуація людей з “Азовсталі” — це лише перша частина “спецоперації”, у підсумку якої планується вивезти всіх людей з заводу.

2 травня вранці евакуація з Маріуполя повинна була продовжитися. За підтримки ООН та Червоного Хреста було погоджено дві додаткові локації для посадки людей в евакуаційну колону, яка виїде із Маріуполя. Це – селище Мангуш та Луначарське кільце біля Бердянська.

Українські Національні Новини

Суспільство