ukenru
kndr-provela-yaderni-navchannia-imituiuchy-shvydku-kontrataku

КНДР провела ядерні навчання, імітуючи швидку контратаку

 • 23174 переглядiв

Північна Корея провела ядерні навчання із застосуванням реактивних систем залпового вогню та системи управління ядерною зброєю, щоб продемонструвати готовність своїх ядерних сил до швидкої контратаки.

КНДР провела ядерні навчання, демонструючи потужність своїх ядерних сил та готовність до швидкого контрудару. Про це повідомляє KCNA, передає УНН.

Деталі

22 квітня КНДР провела ядерні навчання за участю надвеликих реактивних установок залпового вогню та системи управління ядерною зброєю "Хекбангашо".

За інформацією, навчання мали на меті зміцнення обороноздатності державних ядерних сил і підвищення готовності до швидкого контрудару.

Проте головна мета цих навчань - продемонструвати надійність та потужність ядерної сили КНДР, а також підвищити її якість та кількість. Згідно з офіційними заявами, це навчання стало чітким попереджувальним сигналом для потенційних ворогів, особливо в умовах зростаючого військового напруження та провокаційних дій.

Керівництво навчанням брав на себе Кім Чен Ін, генеральний секретар Трудової партії Кореї та президент Управління державними справами КНДР. Він особисто керував комбінованими тактичними навчаннями, спрямованими на імітацію ядерної контратаки.

Навчання включали тренування переходу до позиції ядерної контратаки, виконання завдань з ведення бою та стрільби з надвеликих реактивних систем залпового вогню з імітованими ядерними боєголовками.

КНДР провела випробування нової зенітної ракети20.04.24, 01:20 • [views_0]