ukenru
kmva-pro-povtorniy-nastup-okupantiv-na-kiyiv-raptovo-tse-zrobiti-nemozhlivo

КМВА про повторний наступ окупантів на Київ: раптово це зробити неможливо

 • 596657 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Наразі не зафіксовано ознак формування нового російського угруповання для повторного наступу на Київ – раптово або за короткий термін атакувати столицю неможливо. Про це повідомив голова Київської міської військової адміністрації Микола Жирнов, інформує УНН.

Цитата

"Наразі, якщо дивитися на Брянську та Курську області, то фактичних ознак формування військ ми не спостерігаємо. Однак знаємо, що російська федерація може також використовувати і території білорусі. (...) Ми розуміємо, що для повторного наступу потрібно створити велике угрупування військ, а для цього потрібен час на підготовку. У сьогоднішніх умовах раптово або за короткий термін цього здійснити неможливо", – ідеться у повідомлені.

Додамо

У КМВА зазначили, що Київ, як столиця, є пріоритетною ціллю для росії. З огляду на значну кількість людського та матеріально-технічного ресурсу в рф, небезпека повторного наступу залишається.

Нагадаємо

Російське видання "Медуза" з посиланням на свої джерела в адміністрації президента рф повідомило, що в кремлі знову обговорюють можливий штурм Києва.

Українські Національні Новини

Київ