klymenko-rozpoviv-koly-oberut-zapobizhnyi-zakhid-pidozriuvanomu-u-vbyvsti-iryny-farion

Клименко розповів, коли оберуть запобіжний захід підозрюваному у вбивсті Ірини Фаріон

 • 15066 переглядiв

Міністр внутрішніх справ повідомив, що запобіжний захід підозрюваному у вбивстві Ірини Фаріон оберуть сьогодні-завтра. Прокуратура наполягатиме на триманні під вартою без можливості застави.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко розповів, що підозрюваному у вбивсті громадської діячки Ірини Фаріон, прокуратура обере запобіжний захід сьогодні-завтраі. Про це він повідомив в ефірі телемарафону, передає УНН.

"Я думаю, що сьогодні-завтра запобіжний захід буде обраний", - сказав Клименко.

Він зазначив, що за кілька годин буде більше інформації.

Доповнення

У Львівській обласній прокуратурі повідомили УНН, що прокуратура наполягатиме на застосуванні до 18-річного підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Підозрюваний у вбивстві Фаріон готувався до нападу щонайменше 2 місяці - МВС25.07.24, 16:38

Нагадаємо

19 липня невідомий стріляв в мовознавицю та професорку Львівської політехніки Ірину Фаріон. Жінку з пораненням голови у вкрай тяжкому стані доставили у лікарню. У лікарні Ірина Фаріон померла.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що 25 липня у місті Дніпро затримано 18-річного чоловіка, який ймовірно є причетним до умисного вбивства Ірини Фаріон.

Як вказав голова МВС Ігор Клименко, у правоохоронців є достатньо доказів стверджувати, що саме затримай у Дніпрі 18-річний хлопець стріляв у мовознавицю Ірину Фаріон. За його словами, розслідування тривало 139 годин.

Поліція повідомляла раніше, що має кілька версій вбивства мовознавиці Ірини Фаріон, включаючи громадську, політичну діяльність і особисту неприязнь. Правоохоронці знайшли гільзу після пострілу та не виключають "російський слід" у злочині.

Популярні

Новини по темі