klimenko-vruchiv-nagorodi-ta-vidznaki-biytsyam-z-pidrozdiliv-gvardiyi-nastupu

Клименко вручив нагороди та відзнаки бійцям з підрозділів "Гвардії наступу"

 • 1027429 переглядiв

КИЇВ. 26 липня. УНН. Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко вручив нагороди, ордени та медалі бійцям підрозділів "Гвардії наступу" у Харківській та Донецькій областях. Він розповів, що захисники вже успішно відбивають атаки ворога та крок за кроком звільняють тимчасово окуповані росіянами землі, пише УНН з посиланням на Telegram МВС України.

Цитата

"Сьогодні відпрацювали день на Харківщині та Донеччині в підрозділах "Гвардії наступу". В першу чергу це стосувалося підрозділів Національної гвардії та Національної поліції, які безпосередньо беруть участь у бойових діях у складі Сил оборони. Можу сказати, що наші бойові підрозділи повною мірою відповідають своїм назвам і своєму призначенню. Вони наразі повністю укомплектовані та готові й далі разом з Силами оборони виконувати бойові завдання", - зазначив Клименко.

Деталі

Міністр зауважив, що бригади "Гвардії наступу" "Рубіж" та "Лють" вже успішно відбивають атаки ворога та крок за кроком звільняють українську землю. Також ефективні результати демонструють гвардійці з окремого загону спецпризначення "Омега", додав він.

"Це процес поступовий, тривалий і трудоємний. Тому, що ворог також зубами закріплюється на позиціях, заміновані великі території і на сході, і на півдні нашої країни, де ведуться бойові дії. Тому, ми налаштовуємо особовий склад на важку роботу, яка має згодом принести свої результати. Ми розуміємо, що нам робити. Кожен командир та боєць розуміють свої завдання", - повідомив Клименко.

Крім цього, він розповів, що відзначив гвардійців та поліцейських нагородами, орденами та медалями згідно з Указами Президента України та відзнаками МВС за їх героїзм та вклад у спільну перемогу.

Нагадаємо

Міністерства внутрішніх справ Ігор Клименко 10 липня представив нового командувача Національної гвардії України Олександра Півненка. За словами міністра, основний напрям роботи нового очільника НГУ - підготовка "Гвардії наступу".

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Відома співачка Шинейд О’Коннор померла у віці 56 років

     • 629575 переглядiв

    ВАКС залишив Насірова під вартою

     • 660413 переглядiв

    Заступника голови НАЗК Вишневського звільнили з посади

     • 405604 переглядiв