ukenru
kiyiv-z-ranku-skuvali-zatori-de-uskladneno-rukh

Київ з ранку скували затори: де ускладнено рух

 • 19145 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. Станом на 8:15 п'ятниці, 23 липня, на декількох мостах і вулицях Києва утворилися затори. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Деталі

Зокрема, затори утворилися на проспектах Перемоги, Повітрофлотському, Валерія Лобановсского, Леся Курбаса, Науки, Степана Бандери і Голосіївському. Рух також ускладнено Володимирським спуском і Набережним шосе.

Окрім того, рух ускладнено вулицями Юрія Іллєнка, Зоологічною, Набережно-Хрещатицькою, Олени Теліги, Семена Скляренка, Богатирською, Січових Стрільців, Павла Скоропадського, Вадима Гетьмана, Борщагівською, Щусєва, Данила Щербаківського.

На лівому березі рух ускладнений на проспектах Броварському, Юрія Гагаріна, Визволителів, Соборності, Романа Шухевича та на вулиці Оноре де Бальзака.

Рух на мостах - Південному, Північному, Патона - ускладнено в напрямку правого берега. На мостах Метро і Дарницькому спостерігається незначне ускладнення руху транспорту в напрямку правого берега.

Доповнення

Кілька днів в Україні йшли сильні дощі. Через сильні опади ДСНС фіксує підтоплення в деяких областях країни. Внаслідок сильної негоди є загиблі.

Однак, за прогнозами синоптиків, з сьогоднішнього дня в Україні буде без опадів, лише в Карпатах місцями невеликий короткочасний дощ, гроза. 

Українські Національні Новини

Київ