ukenru
kiyiv-vidvidala-delegatsiya-senatu-ssha

Київ відвідала делегація Сенату США

 • 161676 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський прийняв у Києві делегацію Конгресу на чолі з лідером меншості в Сенаті США Мітчем Макконнеллом, передає УНН.

Деталі

На сторінці Зеленського в Telegram вказано, що візит "є сильним сигналом двопартійної підтримки України з боку Конгресу США та американського народу".

"Візит делегації Сенату США на чолі з лідером республіканської меншості у верхній палаті Конгресу Мітчеллом Макконнеллом – потужний сигнал двопартійної підтримки України з боку Конгресу Сполучених Штатів, а також американського народу. Дякую за ваше лідерство в допомозі у нашій боротьбі не лише за свою державу, а й за демократичні цінності та свободи. Ми дуже цінуємо це", - йдеться в повідомленні.

Голова Офісу Президента України Андрій Єрмак зазначив, що на зустрічі було обговорено "виділення пакету додаткового фінансування Україні".

"Разом з делегацією США ми обговорили важливість ленд-лізу і наші сподівання на те, що Сенат США оперативно затвердить пакет додаткового фінансування для підтримки українського народу, який уже був розглянутий у Палаті представників і збільшений з 33 млрд дол до 39,6 млрд дол США", - додав Єрмак.

До України прибули сенатор-республіканць Сьюзен Коллінз зі штату Мен, Джон Баррассо з Вайомінгу та Джон Корнін з Техасу.

Українські Національні Новини

Політика