ukenru
kiyiv-vden-nakriye-groza

Київ вдень накриє гроза

 • 31320 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. У Києві сьогодні вдень очікується гроза. Про це повідомляє КМДА з посиланням на Український гідрометцентр, передає УНН.

Цитата:

"У Києві вдень 26 червня очікується гроза (І рівень небезпечності, жовтий). Про це повідомляє Український гідрометцентр", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Так, фахівці нагадують, що під час грози слід зачинити вікна і не підходити до них, не братися за металеві вхідні двері.

Також у Департаменті муніципальної безпеки КМДА нагадали, що вчорашня негода у Львові та Рівному мала серйозні наслідки: понад 180 повалених дерев, близько 20 пошкоджених автівок, зафіксовано понад 30 пошкоджень дахів та покрівель. Підтоплені будинки, світлофори, що вийшли з ладу через відсутність електроенергії, призупинений рух громадського транспорту.

Фахівці закликали при падінні дерев чи гілок, при травмуванні людей тощо негайно інформувати екстрені служби за телефонами: 101 або 103.

Доповнення

У п’ятницю Львів раптово накрила потужна злива, внаслідок якої громадяни повідомляють про пошкодження будівель, а рух транспорту було зупинено.

Нагадаємо, цими вихідними Україну накриють зливи з грозами. Так, за інформацією УкрГідрометцентру, 26 червня у західних, вдень північних та південних областях, 27 червня в Україні грози, а вдень в окремих районах град та шквали 15-20 м/с.

Українські Національні Новини

Суспільство