ukenru
kiyiv-u-stolichnomu-shtabi-kazhut-rozrobleno-noviy-plan-oboroni

Київ: у столичному штабі кажуть, розроблено новий план оборони

 • 170123 переглядiв

КИЇВ. 29 квітня. УНН. Виходячи з того, що противник від мети захопити Київ не відмовився, розроблено новий план оборони. Про це повідомив голова штабу військової адміністрації Києва генерал-лейтенант Сергій Корнійчук в ефірі національного телемарафону, пише УНН.

Цитата

"Виходячи з того, що противник від мети захопити столицю не відмовився, військовим керівництвом здіснюється підготовка до оборони, розроблений новий план оборони, поставлені завдання військам, на даний час здійснюється інженерне обладнання рубежів, районів і позицій", - сказав Корнійчук.

Деталі

З його слів, на сьогодні у Києві не знімають блокпости, але інженерні загородження прибирають з проїжджої частини, щоб не створювати заторів.

"Ми сьогодні не знімаємо блокпости, а займаємося боєвою підготовкою", - сказав він.

Доповнення

28 квітня очільник Київської міської військової адміністрації Микола Жирнов заявив, що операцію з оборони Києва завершено, але ворог не відмовився від агресивних намірів.

Російські окупанти напередодні завдали ракетного удару по Києву, влучили у нижні поверхи житлового будинку у Шевченківського району. Ракетний удар стався у той час, коли Україну відвідував Генсек ООН.

Українські Національні Новини

Суспільство