ukenru
kiyiv-ta-12-oblastey-vidpovidayut-zhovtiy-zoni-karantinu-10-u-chervoniy

Київ та 12 областей відповідають "жовтій" зоні карантину, 10 - у "червоній"

 • 10743 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Станом на 7 грудня Київ та ще 12 регіонів відповідають критеріям "жовтої" зони за епіднебезпекою щодо COVID-19. Про це УНН повідомляє з посиланнам на дані МОЗ.

Деталі

Станом на 7 грудня у “жовтій” зоні перебувають Київ та Дніпропетровська, Закарпатська, Івано-Франківська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Одеська, Рівненська, Тернопільська, Чернівецька, Харківська, Херсонська області.

У “помаранчевій” зоні перебувають дві області — Полтавська та Донецька.

У “червоній” зоні — Вінницька, Волинська, Житомирська, Запорізька, Київська, Миколаївська, Сумська, Хмельницька, Черкаська, Чернігівська області. Загалом 10.

Доповнення

Сьогодні, 7 грудня, Київ та вісім областей України вийшли з “червоної” зони карантину, введеного через поширення коронавірусної інфекції.

А з 6 грудня набули чинності нові карантинні правила, які передбачають посилення обмежень у “жовтих” зонах. Так, відвідування масових заходів, робота кінотеатрів, театрів, закладів громадського харчування та спортзалів буде дозволена лише за наявності в 100% колективів та відвідувачів принаймні однієї дози щеплення, негативного тесту або сертифікату про одужання.

Українські Національні Новини

Суспільство