ukenru
kiyiv-basket-ta-dnipro-proveli-ochniy-poyedinok-na-starti-kubka-yevropi-fiba

"Київ-Баскет" та "Дніпро" провели очний поєдинок на старті Кубка Європи ФІБА

 • 8896 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. Українські клуби "Київ-Баскет" та "Дніпро" стартували у груповому раунді Кубку Європи ФІБА з очної дуелі, яка пройшла на паркеті столичного "Палацу Спорту", передає кореспондент УНН.

Гості змогли нав'язати гідну та рівну боротьбу столичному клубові протягом першої чверті, але починаючи з другої 10-хвилинки "Київ-Баскет" пішов у відрив. Кияни втримали до кінця зустрічі позитивні цифри попри результативний відрізок від Корнієнка (8 очок поспіль) – 95:88.

За переможців 23 бали набрав Пустозвонов, 18 Близнюк і по 16 Крутоус і Петров. За гостей по 16 пунктів забили Санон і Глєбов. Син бізнесмена Ігоря Коломойського – провів на паркеті 4:40 хвилини за які не набрав очок, але зробив 1 підбирання.

В іншому матчі групи білоруський "Цмокі-Мінськ" вдома переміг болгарський "Лєвські". Таким чином, "Київ-Баскет" та "Цмокі-Мінськ" очолили групу після першого раунду.

Додамо, що "Київ-Баскет" у наступному матчі зіграє 30 жовтня у Софії проти "Лєвські". "Дніпро" того ж дня зустрінеться в Мінську з "Цмокі".

Українські Національні Новини

Спорт