kitay-povidomlyaye-pro-1026-novikh-vipadkiv-covid-za-ostannyu-dobu-chislo-zakhvoryuvanikh-roste

Китай повідомляє про 1026 нових випадків COVID за останню добу: число захворюваних росте

 • 132196 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Китай повідомив про 1026 нових випадків інфікування COVID-19 станом на 15 жовтня, з яких 244 були симптомами, а 782 були безсимптомними, повідомила в неділю Національна комісія охорони здоров'я. Про це інформує УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Нових смертей, як і минулого дня, не було, кількість летальних випадків залишилася на рівні 5226. Станом на суботу материковий Китай підтвердив 255 773 випадків із симптомами.

Столиця Пекін повідомила про 17 симптомів і три безсимптомні випадки в порівнянні з 14 симптомами і трьома безсимптомними випадками попереднього дня, свідчать дані місцевої влади.

Шанхайський фінансовий центр повідомив про 28 безсимптомних і нуль симптоматичних випадків у порівнянні з 38 безсимптомними і чотирма симптомними випадками днем ​​раніше, повідомляють державні ЗМІ з посиланням на Шанхайське управління охорони здоров’я.

Південний технологічний центр Шеньчжень повідомив про 15 нових локальних інфекцій COVID-19 у порівнянні з 36 днем ​​раніше, повідомили в органах охорони здоров’я Гуандуну.

Нагадаємо

Голова Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Тедрос Аданом Гебрейєсус попередив, що затяжний COVID "руйнує" життя, впливає на засоби для існування десятків мільйонів людей і завдає шкоди системам охорони здоров'я та економікам, закликаючи країни розпочати "негайні" та "постійні" зусилля щодо подолання "дуже серйозної" кризи.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    "Укрзалізниця" призначила евакуаційний потяг на 16 жовтня

     • 140582 переглядiв