ukenru
kitay-povidomiv-pro-57-novikh-vipadkiv-koronavirusu-naybilshiy-pririst-z-kvitnya

Китай повідомив про 57 нових випадків коронавірусу: найбільший приріст з квітня

 • 12634 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. Китай в неділю повідомив про 57 нових підтверджених випадків коронавірусу, що стало найбільшим добовим показником за останні два місяці, передає УНН з посиланням на South China Morning Post.

Зокрема, в неділю Пекін повідомив про 36 нові випадки захворювання коронавірусом, причому всі вони пов'язані з найбільшим оптовим ринком продовольства в місті.

Серед пацієнтів було 27 осіб, які працювали на продовольчому ринку Сінфаді (Xinfadi), який був закритий.

З четверга в Пекіні було підтверджено 43 місцевих випадки зараження, до яких не було ніяких випадків протягом 55 днів.

Спалах також поширився за межі столиці в сусідні регіони, і уряд провінції Ляонін оголосив про два нові випадки у неділю, обидва з яких були в тісному контакті з жителями Пекіна, у яких підтвердили наявність вірусу на цьому тижні.

Національна комісія охорони здоров'я повідомила, що в цілому по країні було зареєстровано 57 нових підтверджених випадків захворювання коронавірусом в суботу з 24 години до опівночі, що стало найбільшою кількістю випадків за один день за два місяці.

Близько 38 нових хворих були заражені у країні, у тому числі 36 в Пекіні, інші 19 були мандрівниками, що прибули з-за кордону, пише видання.

Як повідомляв УНН, США заборонять китайським пасажирським перевізникам літати до Сполучених Штатів, починаючи з 16 червня.

Українські Національні Новини

Новини Світу