ukenru
kinokritiki-dali-otsinku-novim-mesnikam

Кінокритики дали оцінку новим "Месникам"

 • 13385 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Кінокритики у вівторок дали виключно позитивні відгуки про супергеройський фільм "Месники: Завершення", довгоочікуваний фінальний випуск десятирічної історії про супергероїв від Marvel Studios. Про це УНН повідомляє з посиланням на Reuters.

Станом на вечір вівторка, усі, крім одного, з 56 оглядів, зібраних на сайті Rotten Tomatoes, про нових "Месників" були оцінені як позитивні.

Браян Труітт з USA Today назвав тригодинний фільм "пакетом чудових хітів Marvel".

Браян Лоурі з CNN сказав, що "Месники: Завершення" стали гідним фіналом.

"Творці фільму прагнули винагородити глядачів епічним спектаклем, який у всіх відношеннях епічний", - сказав Лоурі.

Експерти касових зборів кажуть, що "Месники: Завершення" можуть побити рекорд продажів на вихідних в Сполучених Штатах і Канаді, який зараз становить 257,7 млн дол. від фільму "Месники: Війна нескінченності".

"Месники: Завершення" - американський супергеройський фільм, заснований на коміксах видавництва Marvel Comics про команду супергероїв Месників, спродюсований Marvel Studios з Walt Disney Studios Motion Pictures як дистриб'ютора. Є прямим сиквелом "Месників: Війна нескінченності" (2018), а також сиквелом "Месників" (2012) та "Месників: Ера Альтрона" (2015) і двадцять другою картиною у межах кіновсесвіту Marvel.

Нагадаємо, в інтернет злили "спойлери" нових "Месників".

Українські Національні Новини

Новини Світу