ukenru
kim-chen-yn-vpershe-proikhavsia-na-podarovanomu-putinym-avtomobili

Кім Чен Ин вперше проїхався на подарованому путіним автомобілі

 • 34514 переглядiв

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин вперше використав російський лімузин Aurus Senat, подарований путіним, сигналізуючи про зростаючу дружбу між двома країнами.

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин вперше проїхався на російському лімузині, який йому подарував президент росії володимир путін, пише УНН з посиланням на Аl Jazeera.

Деталі

Після зустрічі Кіма Чен Ина з путіним у вересні минулого року, коли був перший їхній саміт за чотири роки, відносини між Пхеньяном і москвою, як вказано, зміцнилися. путін запросив Кіма випробувати лімузин Aurus Senat, який прибув до Пхеньяна в лютому.

У п'ятницю Кім вперше скористався автомобілем, що було підтверджено його сестрою та відомим урядовцем Кім Йо Чен, пише видання.

Кім Йо Чен, представник KCNA (Корейське Центральне Агентство Новин), зазначила, що ця подорож стала "явним свідченням дружби між КНДР і росією, яка наразі розвивається на новому, високому рівні".

Кім Чен Ин володіє колекцією розкішних автомобілів з-за кордону, які були незаконно ввезені в країну. Під час свого візиту до росії він переміщався між місцями зустрічей на лімузині Maybach, який привіз із собою на своєму спеціальному поїзді.

Нагадаємо

Як повідомлялося, північнокорейські військові заводи працюють на повну потужність, постачаючи артилерійські снаряди до росії в обмін на продовольство та сировину.