ukenru
kim-chen-in-v-singapuri-gotuyetsya-viyti-na-progulyanku-zmi

Кім Чен Ин в Сінгапурі готується вийти на прогулянку - ЗМІ

 • 8522 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Північнокорейська делегація веде підготовку до вечірньої прогулянки північнокорейського лідера Кім Чен Ина по Сингапуру, напередодні історичного саміту з президентом США Дональдом Трампом, передає УНН з посиланням на Wall Street Journal.

Водночас американські та північнокорейські чиновники в понеділок провели останні зустрічі, щоб узгодити розбіжності напередодні саміту лідерів двох країн.

Наприкінці дня, протягом якого обидва посольства годинами спілкувались в конференц-залі готелю "Рітц-Карлтон", держсекретар США Майк Помпео заявив, що переговори " рухаються досить швидко".

"Ми залишаємось прихильниками повної, не голослівної, незворотної денуклеаризації Корейського півострова", - написав Помпео в Twitter.

Одночасно повідомляється, що делегація КНДР, скоріш за все, готується до вечірньої прогулянки Кім Чен Ина у місті в понеділок, повідомило одне з джерел видання.

Як заявила ця особа, група чиновників Північної Кореї, включаючи новопризначеного міністра оборони Північної Кореї Но Кван Чола, перевіряли потенційні пам'ятки, які може відвідати Кім, у понеділок в день.

Нагадаємо, Кім Чен Ин їздить по Сінгапуру в авто без номерів і з прапорами КНДР.

У Сінгапурі повністю заброньований готель, де очікується зустріч Трампа і Кім Чен Ина.

Саміт КНДР-США відбудеться 12 червня в готелі Capella, розташованому на сінгапурському острові Сентоса.

Українські Національні Новини

Новини Світу