kilkist-zagiblikh-u-turechchini-ta-siriyi-zrosla-do-2361-lyudini

Кількість загиблих у Туреччині та Сирії зросла до 2361 людини

 • 999667 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Кількість загиблих у Туреччині та Сирії зросло щонайменше до 2361 людини після потужного землетрусу магнітудою 7,8, який стався вранці у понеділок на півдні Туреччини, інформує УНН.

Деталі

За словами віце-президента Туреччини Фуата Октая, загальна кількість загиблих у Туреччині досягла 1541 особи. За словами Октая, наразі в Туреччині поранено 9733 особи.

Загальна кількість загиблих у Сирії становить 820 людей. Сирійське арабське інформаційне агентство (SANA) повідомляє про 430 загиблих у районах, які контролює уряд, а група «Білі каски», офіційно відома як Громадянська оборона Сирії, повідомила про 390 загиблих у районах, контрольованих опозицією.

Додамо

Президент США Джо Байден «санкціонував негайну відповідь США» після потужного землетрусу магнітудою 7,8, який стався вночі у Туреччині та Сирії.

«Джил (дружина - ред.) і я були глибоко засмучені звісткою про руйнівні землетруси, які забрали тисячі життів у Туреччині та Сирії. Моя адміністрація тісно співпрацювала з нашим союзником з НАТО Туреччиною, і я санкціонував негайну відповідь США», - сказав Байден у понеділок вранці.

Президент висловив співчуття постраждалим внаслідок землетрусу.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Кількість загиблих у Туреччині та Сирії зросла до 2361 людини

     • 999667 переглядiв

    Туреччина повідомила про щонайменше 120 підземних поштовхів

     • 1020835 переглядiв