ukenru
kilkist-vipadkiv-zarazhennya-koronavirusom-v-gonkonzi-zrosla-do-81

Кількість випадків зараження коронавірусом в Гонконзі зросла до 81

 • 13155 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. Кількість підтверджених випадків зараження коронавірусом нового типу у Гонконзі за останню добу збільшилось на сім і досягло 81. Такі відомості наводяться в поширеному у вівторок зведенні департаменту інформації місцевого уряду, передає УНН.

"З 81 людини, у якої був підтверджений діагноз, 60 пацієнтів залишаються госпіталізованими, 19 виписані, двоє випадків, що залишилися, були зі смертельними наслідками”, — уточнюється в повідомленні.

Серед захворілих — 68-річний пасажир круїзного лайнера Diamond Princess, який прилетів з Японії в Гонконг чартерним рейсом 20 лютого.

Через епідеміологічну загрозу в місті були закриті туристичні, культурні і спортивні об'єкти, скасовані масові заходи і заняття в школах. З 8 лютого в Гонконзі почав діяти режим обов'язкового 14-денного карантину для всіх, хто в'їжджає сюди з материкового Китаю.

В Україні не зафіксували жодного лабораторно підтвердженого випадку коронавірусу COVID-19 станом на 24 лютого, повідомило Міністерство охорони здоров’я.

Водночас коронавірус зареєстрували в Китаї та ще 29 країнах світу.

Попри пройдений пік поширення вірусу у Китаї генеральний директор ВООЗ Брюс Ейлвард заявив, що небезпека повторного спалаху хвороби в КНР як і раніше не усунена і найбільш ризикованим на поточному етапі слід вважати самозаспокоєння і впевненість в тому, що пневмонія переможена.

Українські Національні Новини

Новини Світу