ukenru
kilkist-vipadkiv-koronavirusu-u-yaponiyi-syagnula-912

Кількість випадків коронавірусу у Японії сягнула 912

 • 13059 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Кількість випадків нового коронавірусу у Японії сягнула 912, при цьому вісім інфікованих померли. Про це УНН повідомляє з посиланням на NHK.

"Влада в префектурі Хоккайдо повідомила, що чоловік у віці старше 80 років помер в четвер після зараження новим коронавірусом. У результаті, загальна кількість смертельних випадків від цього вірусу в Японії досягла 8", - пише телеканал.

Цей чоловік став четвертою людиною в Японії, який помер після зараження вірусом не поблизу круїзного лайнера Diamond Princess.

NHK стало відомо, що станом на 18 годину четверга "кількість людей в Японії, у яких була зафіксована позитивна реакція на наявність вірусу, досягла 912 осіб".

193 людини із загальної кількості були інфіковані в Японії або є туристами з Китаю, 705 осіб були пасажирами круїзного лайнера Diamond Princess, а 14 осіб повернулися з Китаю чартерними рейсами.

На Хоккайдо було зафіксовано 54 випадки, 35 в Токіо, 25 в префектурі Аїті і 19 в префектурі Канагава. Офіційні представники міністерства охорони здоров'я і працівники карантинної служби були також інфіковані.

Зокрема, 26 лютого представники влади префектури Осака повідомили, що у жінки, зараженої новим коронавірусів в січні, був позитивний результат вдруге після виписки з лікарні, повідомляє The Asahi Shimbun. Як вказано, аналіз цієї жінки дав негативний результат 6 лютого, але ще раз дав позитивний результат 26 лютого.

Прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе закликав закрити школи по всій Японії в межах зусиль із запобігання розповсюдженню коронавірусу. На основі запропонованого плану усі початкові, неповні і повні середні школи в країні будуть закриті з 2 березня до початку весняних канікул.

Українські Національні Новини

Новини Світу