kilkist-boiovykh-zitknen-na-fronti-zrosla-do-74-u-henshtabi-rozpovily-na-yakykh-napriamkakh-naihariachishe

Кількість бойових зіткнень на фронті зросла до 74: у Генштабі розповіли, на яких напрямках найгарячіше

 • 24131 переглядiв

Генштаб повідомляє про 74 бойових зіткнення вздовж лінії фронту. Найактивніші атаки ворога зафіксовано на Покровському напрямку, де відбулося 32 спроби штурму українських позицій.

Окупанти продовжують здійснювати атаки на всіх напрямках сходу та півдня, особливо активно - на Покровському напрямку. Кількість бойових зіткнень вздовж всієї лінії фронту зросла до 74, передає УНН із посиланням на зведення Генштабу станом на 16:00.

З початку доби загальна кількість бойових зіткнень вздовж всієї лінії фронту зросла до 74. Окупанти продовжують застосовувати авіацію, зокрема КАБи, та здійснювати атаки на всіх напрямках сходу та півдня нашої країни, особливо активно - на Покровському напрямку - йдеться у зведенні.

За даними Генштабу, окупанти не припиняють застосовувати артилерію по території Чернігівської та Сумської областей. Під ворожими обстрілами були райони населених пунктів Рясне, Об’єднане, Михальчина Слобода.

На Харківському напрямку сьогодні відбулося чотири бойових зіткнення. Наші війська стали на заваді трьом атакам росіян поблизу Вовчанська. Відбиття ще одного штурму ворога триває.

На Куп’янському напрямку ворог три рази намагався покращити тактичне положення в районах Новоосинового та Піщаного. На даний час триває дві атаки.

Генштаб підтвердили атаку по нафтобазі "Польова" в курській області рф28.07.24, 13:13

На Лиманському напрямку ворог атакує в районах Макіївки, Невського, Верхньокам’янського, Переїзного, Виїмки та у Серебрянському лісі. Всього з початку доби на цьому напрямку нараховується уже 12 боєзіткнень, з яких шість тривають досі.

Продовжується бій в районі Часового Яру на Краматорському напрямку, де противник намагається просуватись на позиції українських захисників, одну атаку вже відбито.

На Торецькому напрямку противник за підтримки штурмової та бомбардувальної авіації шість разів атакував позиції наших військ. На цей час бої тривають поблизу Північного та Нью-Йорка.

Напружена ситуація залишається на Покровському напрямку. В районах Зеленого Поля, Калинового, Воздвиженки, Новоолександрівки, Веселого, Сергіївки, Лисичного, Тимофіївки та Яснобродівки точаться запеклі бої. Наразі ворог здійснив 32 спроби штурму українських позицій.

На Курахівському напрямку триває одне боєзіткнення в районі Красногорівки. Дев’ять ворожих штурмів було відбито поблизу Парасковіївки та Костянтинівки.

На Времівському напрямку було наші воїни чотири штурмові дії противника в бік Великої Новосілки.

На Оріхівському напрямку одну атаку ворога успішно відбито нашими оборонцями. Загарбники активно застосовують авіацію по районах населених пунктів Омельник, Новоандріївка і Новоданилівка. 

"На решті напрямків ситуація без суттєвих змін", - резюмували у Генштабі.

Популярні

Новини по темі