ukenru
khotila-potrapiti-do-mikolayeva-v-odesi-zhinka-pid-narkotikami-vikrala-yakhtu

Хотіла потрапити до Миколаєва: в Одесі жінка під наркотиками викрала яхту

 • 12556 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. В Одесі жінка з ознаками наркотичного сп'яніння викрала яхту, щоб дістатися Миколаєва. Проте одразу ж зіткнулася з бетонною огорожею в морі. Про це повідомляє УНН з посиланням на Facebook поліції Одеської області.

Деталі

Про викрадення поліцейським повідомив власник яхти. Він зазначив, що коли прийшов на причал на морському вокзалі, то помітив, що його яхти там немає.

Патрульні разом із береговою охороною почали обстежувати прилеглу територію та виявили яхту, яка врізалася в бетонну огорожу в морі. Там перебувала 25-річна жінка з ознаками наркотичного сп'яніння. Жінка розповіла правоохоронцям, що на судні намагалася потрапити до Миколаєва.

Пізніше з'ясувалося, що порушниця перебуває у розшуку. Упродовж року на неї двічі складали адмінматеріали за кермування у стані алкогольного, наркотичного сп'яніння.

На неї склали протокол за частиною 3 статті 130 (керування транспортними засобами або суднами в стані сп'яніння) та передали її слідчим.

Жінці загрожує до 51 тисячі гривень штрафу або 15 днів адміністративного арешту, а також позбавлення права кермувати строком до 10 років та конфіскація транспортного засобу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП