ukenru
khmelnichchina-buli-priloti-u-dvokh-rayonakh-zniklo-svitlo-golova-ova

Хмельниччина: були прильоти, у двох районах зникло світло - голова ОВА

 • 264390 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Російські війська сьогодні завдали удари по об'єктах Хмельницької області, сили ППО поцілили у декілька ракет. Після атак зникло світло у двох районах. Про це повідомив голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій у суботу, 22 жовтня, у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Сьогодні під час повітряної тривоги ворог завдав удари по об'єктах нашої області. Сили ППО теж відпрацювали декілька ракет. Є прильоти в Хмельницькому та Шепетівському районах. У результаті атак відсутнє електропостачання у цих районах. За попередньою інформацією, травмованих та загиблих осіб немає", - повідомив Гамалій.

Деталі

Своєю чергою, Хмельницький міський голова Олександр Симчишин у Facebook повідомив, що "під час масованого ракетного обстрілу, по суті чергового терористичного акту рашистів, був приліт в один із об’єктів критичної інфраструктури. Постраждалих немає. В кількох житлових будинках пошкоджено вікна".

Голова ОВА зауважив, що роботи з відновлення електропостачання розпочинають одразу після завершення сигналу "тривога".

А Симчишин згодом уточнив: "Попередньо прогнозуємо відновлення аварійного режиму живлення впродовж дня. Спочатку заживляється критична інфраструктура, далі поступово населення. Після аварійного заживлення з електроенергією будуть перебої, адже прильоти були і в інших регіонах".

Він також зазначив, що часткове відновлення водопостачання і роботи каналізаційного господарства прогнозують впродовж дня. Медичні заклади працюють на автономному живлені, електротранспорт, наразі, не працює, додав мер Хмельницького.

Нагадаємо

Російські війська сьогодні вдарили ракетами по енергооб'єктах на заході України, масштаби співставні або й більші за наслідки атак минулого тижня. У Києві та 10 областях застосовані обмеження енергопостачання, повідомили в Укренерго.

Українські Національні Новини

Війна