khloptsia-vyrishyly-pomistyty-u-likarniu-pislia-smertelnoi-rizanyny-u-studentskomu-hurtozhytku-prokuratura-poprosyla-prymusovykh-zakhodiv-medychnoho-kharakteru

Хлопця вирішили помістити у лікарню після смертельної різанини у студентському гуртожитку: прокуратура попросила примусових заходів медичного характеру

 • 10974 переглядiв

У Умані 19-річний студент підозрюється у тому, що на ґрунті ревнощів смертельно поранив ножем свого ровесника в гуртожитку. Нападник також поранив однокурсника загиблого, який намагався його зупинити. Суд попросили розглянути питання про примусові заходи медичного характеру.

19-річний хлопець підозрюється у тому, що на ґрунті ревнощів завдав смертельні удари ножем своєму ровеснику у гуртожитку в Умані на Черкащині, до суду скеровано клопотання про застосування до нього примусових заходів медичного характеру, повідомили у Черкаській обласній прокуратурі, пише УНН.

Деталі

"До суду скеровано клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру стосовно жителя міста Запоріжжя за фактами спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження та вбивства (ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 121 ККУ)", - повідомили у прокуратурі.

За версією слідства, "19-річний зловмисник, перебуваючи у приміщені студентського гуртожитку одного з вишів міста Умань, на ґрунті ревнощів спровокував зі своїм ровесником-студентом конфлікт, під час якого наніс множинні удари ножем в різні частини тіла". Від отриманих травм потерпілий помер на місці події до приїзду лікарів.

Однокурсник загиблого під час спроби зупинити протиправні дії зловмисника, також отримав два удари ножем у живіт та грудну клітину, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження.

"Нападника затримано правоохоронцями після вчинення злочину та судом застосовано до нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, який у подальшому на підставі висновку психіатричної експертизи змінено на поміщення до медичного закладу в умовах, що виключають його небезпечну поведінку", - зазначили у прокуратурі.

Жінка побила та вкусила півторарічного сина, вкладаючи спати: суд призначив лікування31.07.24, 14:02

Популярні

Новини по темі

ВООЗ: спека щороку вбиває понад 175 тисяч європейців

 • 12214 переглядiв