khersonshchyna-voroh-potsilyv-u-krytychnu-infrastrukturu-9-poranenykh

Херсонщина: ворог поцілив у критичну інфраструктуру, 9 поранених

 • 22437 переглядiв

Російські війська обстріляли 16 населених пунктів Херсонської області. Поцілили у критичну інфраструктуру, навчальний заклад, житлові будинки та інші об'єкти. Внаслідок атак поранено 9 людей.

У Херсонській області російські війська минулої доби обстріляли 16 населених пунктів, поціливши у критичну інфраструктуру, навчальний заклад, житлові будинки та інші об'єкти. Внаслідок ворожих атак поранено 9 людей. Про це у понеділок повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Деталі

Зі слів Прокудіна, минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Антонівка, Комишани, Первомайське, Придніпровське,  Садове, Кізомис, Станіслав, Широка Балка, Велетенське, Берислав, Новоберислав, Ольгівка, Бургунка, Тягинка, Михайлівка та місто Херсон.

російські військові, за його даними, поцілили в об'єкт критичної інфраструктури, навчальний заклад, типографію, магазин, кав'ярню та станцію техобслуговування; житлові квартали населених пунктів області, зокрема 2 багатоповерхівки та 4 приватні будинки. Пошкоджено господарчі споруди, гаражі та приватні автомобілі.

"Через російську агресію 9 людей дістали поранення", - написав Прокудін у Telegram.

російський удар по Херсону: кількість постраждалих зросла 21.07.24, 17:36

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Дощі з грозами і до 34°: прогноз погоди на сьогодні

     • 13079 переглядiв

    За добу країна-агресор втратила 1050 військових та 18 танків

     • 25568 переглядiв

    У туапсе рф пролунала друга серія вибухів

     • 22379 переглядiв