khersonschina-massovi-obstrili-ta-pozhezhi-ryatuvalniki-povidomlyayut-pro-napruzheniy-rezhim-roboti

Херсонщина: масові обстріли та пожежі. Рятувальники повідомляють про напружений режим роботи

 • 409330 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. Впродовж минулої доби ДСНС у Херсонській області здійснило 36 виїздів на ліквідацію ворожих обстрілів та масштабних пожеж, що виникають на відкритих територіях, пише УНН з посиланням на Telegram служби. 

Деталі

"Херсонщина: 36 виїздів за добу, 11 з яких — на ліквідацію ворожих обстрілів. Саме у такому режимі працюють наші незламні рятувальники. Вкотре під масованою ворожою атакою вчора опинився сам Херсон, а також Бериславський і Херсонський райони. Постраждали не лише приватні житлові будинки, а й господарчі будівлі, відкриті території, складські і торгівельні приміщення", - йдеться у повідомленні.

Загалом до ліквідації обстрілів залучалися 93 фахівці ДСНС та 20 одиниць техніки.

Також минулої доби вогнеборці ліквідовували масштабні пожежі на відкритих територіях. Горіла суха трава на площі 7 га та 3 га лісосмуги, також палало сміття на площі 2,5 га. До ліквідації залучалися 134 рятувальники та 32 одиниць техніки.

Доповнення

За минулу добу російські окупанти здійснили 89 обстрілів по Херсонській області. Вони випустили 373 снаряди із мінометів, артилерії, «Градів», авіації та БпЛА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авіаудар по Херсонщині: загинула жінка

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Спека в Європі: за "Цербером" прийшов "Харон"

     • 431868 переглядiв

    У кремлі заявили, що зернова угода "зупинилася"

     • 567914 переглядiв