kherson-ta-gromadu-rosiyani-atakuvali-17-raziv-po-oblasti-vipustili-241-snaryad-devyat-poranenikh

Херсон та громаду росіяни атакували 17 разів, по області випустили 241 снаряд: дев'ять поранених

 • 260676 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. Російські війська за 3 серпня 53 рази обстріляли Херсонську область, відомо про 9 поранених людей, повідомив у п'ятницю голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Цитата

"За минулу добу противник здійснив 53 обстріли, випустивши 241 снаряд з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 42 снаряди", - написав Прокудін у Telegram.

Деталі

Зі слів голови ОВА, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; територію та будівлю церкви, територію парку, будівлю релігійного закладу, кінотеатру, об'єкт інфраструктури, торгівельний центр, територію медичного закладу та будівлі пенітенціарної установи у Херсоні.

Як повідомили у Херсонські МВА, Херсонську міську територіальну громаду за минулу добу було обстріляно 17 разів, ворог використав для цього 77 снарядів. Ураження зафіксовані в Херсоні, Садовому, Антонівці, Комишанах та Молодіжному.

"Через російську агресію дев'ятеро людей дістали поранення", - повідомив Прокудін.

За даними МВА, 8 людей зазнали поранень різної ступені важкості внаслідок ворожих обстрілів у Херсонській міській територіальній громаді.

Доповнення

Протягом минулої доби російська федерація завдала удару іранськими ударними БпЛА типу “Shahed” по Україні, усі 15 ворожих дронів було знищено. Також ворог завдав 1 ракетного, 57 авіаційних ударів та здійснив 29 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Генштаб: кількість знищених окупантів перевищила 248 тисяч

     • 276973 переглядiв

    WSJ: На південному напрямку ЗСУ використовують свіжі резерви

     • 821543 переглядiв