ukenru
kharkivschinu-vorog-obstrilyuye-u-trokh-rayonakh-golova-ova

Харківщину ворог обстрілює у трьох районах - голова ОВА

 • 869865 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Російські окупанти минулої доби вели обстріли по трьох районах Харківської області, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у четвер, 23 лютого, у Telegram, пише УНН.

Деталі

Протягом минулої доби, зі слів голови ОВА, ворог обстріляв щонайменше 18 населених пунктів в Куп'янському, Чугуївському, Харківському та Ізюмському районах області:

  • У селі Подоли Куп'янського району внаслідок обстрілу поранення отримав 40-річний цивільний чоловік. Госпіталізований в стані середньої тяжкості.
  • У Вовчанську внаслідок масованих обстрілів пошкоджено 6 житлових будинків та 2 заклади освіти. У селі Нестерне Вовчанської громади пошкоджено будівлі фермерського господарства.
  • Внаслідок обстрілу села Чернещена Ізюмського району зруйновано приватний житловий будинок, пошкоджені електроопори.

Синєгубов нагадав, що вчора, близько 10:30, ворог завдав удару 4 ракетами С-300 по об'єктах промисловості у Київському районі Харкова. Легкі поранення отримали 2 цивільних людей.

Також він вказав на мінну небезпеку на деокупованих територіях, що залишається високою. І нагадав, що вчора в Ізюмі 55-річний працівник лісгоспу наступив на міну "Пелюстка" та отримав вибухове поранення.

"На лінії зіткнення наші захисники дають рішучу відсіч російським окупантам та завдають їм втрат", - зазначив голова ОВА.

Доповнення

У районі Бологівки в Харківській області було виявлено ворожу ДРГ. У результаті вогневого впливу підрозділів Сил оборони противник відійшов на територію рф.

Українські Національні Новини

Війна